fr - nl

Tomate farcie aux crevettes grises 

Met grijze garnalen gevulde tomaat

14,50 €

Le saumon fumé extra doux et sa garniture 

Zachtgerookte zalm met garnituur

13,50 €

Croquettes de ris de veau (2 pièces)

Kalfszwezeriken kroketten ( 2 stuks)

16,00 €

Les huîtres creuses de Zélande (6 pièces)

Diepe Zeeuwse oesters (6 stuks)

14,00 €

Vol au vent de ris de veau Ardennaise

Vol au vent van kafszwezerikken op Ardeense wijze

17,00 €

Le foie gras de canard fait maison, gelée au vieux porto

Ganzenlever met oude portogelei

15,00 € / 100 Gr.

La bisque de homard à l’armagnac fait maison

Kreeftensoep met Armagnac

20,00 € / L.

Le homard selon votre goût
Américaine, New- Burg, beurre basilic, Bellevue, a la nage de légumes,
beurre à l’ail et l’estragon, au thym, papillote, Cardinal ou Thermido
r

Kreeft volgens u smaak
Amerikaanse, New -Burg, basilicumboter, Belle Vue, in een groentesoepje, look- en dragonboter, lookboter, met tijm, in papillot, Kardinaal of Thermidor

prix du jour

dagprijs

Le filet de saumon à la nage de légumes

Zalmnoot in groentennat

19,90 €

Le coeur de cabillaud à l’estragon

Kabeljauwhaasje met dragonsaus

20,90 €

Les filets de sole aux crevettes, coulis de homard

Zeetongfilet met grijze garnaaltjes en kreeftensausje

29,00 €

Le waterzooï de poissons

Waterzooi van vis

29,00 €

Le panaché de poissons et son coulis de homard

Gemengde visschotel met kreeftensaus

29,00 €

Filet de turbotin au safran

Tarbot met een saffraansausje

prix du jour

dagprijs

Langue d’agneau sauce curry

Lamstongen met kerriesaus

18,50 €

Le pintadeau rôti à la fine champagne sauce crème

Gebraden parelhoen in fine champagne roomsaus

19,50 €

Magret de canard aux raisins de muscat ou au miel d'acacia

Eendeborst met muskaatdruifjes of acaciahoning

20,50 €

Ris de veau , moutarde à l'ancienne

Kalfszwezeriken met graantjesmosterd saus

25,00 €

Le râble de lièvre, sauce grand Veneur et poivrade (en saison)

Hazenrug, Grand Veneur- en pepersaus (in het seizoen)

33,00 €

Le filet de faon, sauce grand Veneur

Filet van hertekalf, Grand Veneursaus

34,00 €

La dinde rôtie (pour Noël)

Gebraden kalkoen (met Kerstmis)

16,00 €

La dinde farcie (pour Noël)

Gevulde kalkoen (met Kerstmis) 

18,50 €
   

Tous nos plats sont accompagnés d’une garniture

Al onze gerechten zijn met garnituur vergezeld

   
 

 

(c) Copyright Bois-Joly 2019.

Home Traiteur Menu Kaart Galerij Contact

Gestion des cookies